Het verzonnen compromis

De Limburger beweert op 28 December in een artikel dat VDL Nedcar een compromis aan het sluiten zou zijn met De Groene Sporenwolf, een van de bezwaarmakers tegen de kap van het Sterrebos. Volgens De Groene Sporenwolf is er helemaal geen sprake van een deal; zij hebben een voorstel van de fabriek juist afgewezen. Dit schrijven zij op hun Facebook pagina.

VDL Nedcar is duidelijk een vies spelletje aan het spelen. Door dit soort onwaarheden te “lekken” aan journalisten, proberen ze steun voor hun project onder de lokale bevolking te vergroten. Het lijkt hiermee immers alsof ze rekening houden met de bezwaren. Maar niets is minder waar.

De Groene Sporenwolf en andere critici, waaronder wijzelf, zijn en blijven tegen de kap van dit bos. Wij sluiten hier ook geen compromissen over!

Steun ons: kom naar onze demonstratie op 8 januari en/of hang de poster voor je raam!