Dag 3 van bezetting Sterrebos

Het is inmiddels de derde dag van de bezetting van het Sterrebos. De tweede nacht begon onrustig maar het gaat goed met de bosbeschermers. Vannacht hebben zich twee nieuwe ‘vleermuizen’ in de bomen genesteld! Er wordt gewerkt aan platforms en touwbruggen, deze kanjers kunnen dit nog heel lang volhouden! 

Helaas zijn er aan het begin van de nacht ook een aantal mensen die de bezetting kwamen versterken, onnodig hardhandig gearresteerd. Hierbij waren onder andere twee mensen met een bootje. 

Steun de activisten met een donatie! Je kunt ook helpen met allerhande taken zoals spullen regelen, spullen en mensen brengen en halen (chauffeur), koken etc. Wil je iets doen, stuur even een mailtje naar info@sterrebos.nl. Houd de website in de gaten en volg ons op FacebookTwitter en Instagram

De Amerikaanse startup Rivian, die VDL Nedcar heel graag als klant aan zich wil binden, kan het Sterrebos redden door in de gesprekken met VDL te eisen dat het Sterrebos niet gekapt wordt. ​​​​​​​Stuur Rivian een bericht dat zij niet met Nedcar het Sterrebos moeten slopen.