Gaat Rivian het Sterrebos redden?

Op vrijdag 21 januari stuurden we een brandbrief naar Rivian, om er bij hen op aan te dringen het Sterrebos te behouden. Op maandag kwam antwoord van het autobedrijf: ze zeggen dat ze het stoppen van de onderhandelingen gaan bespreken. Aangezien dit bedrijf dezelfde passies zegt te hebben als wij, kunnen ze dus niet anders dan ervoor zorgen dat het bos behouden blijft. 

Als enige mogelijke klant van VDL Nedcar hebben zij de macht om de kap tegen te houden. Help dus mee de druk op te voeren en blijf Rivian mailen, tweeten, en bellen, want dit ene mailtje is natuurlijk nog niet genoeg. Lees hier hoe. 

Lees de reactie van Rivian hieronder:

Thanks so much for reaching out. It’s great to hear that you share the same passion as us in fighting against climate change and biodiversity loss. Sustainability is incredibly important to help the planet now so we can leave it healthy for future generations to come.

I completely understand the need to help preserve the ancient Dutch forest, and your honesty and feedback regarding stopping negotiations with VDL Nedcar will be passed along to the proper teams. In addition, they’ll be sure to reach out if they have any questions.

I truly appreciate your efforts to save the forest and please feel free to reach out at any time if you have any questions. I’m always happy to help.